EN

NL

VICKY ANGELIDOU Open de zintuigen, maak dans tot een ervaring, wees innovatief en experimenteel met behulp van technologie├źn, word de snaar die verschillende werelden met elkaar verbindt.

 

Vicky Angelidou is als maker van de openbare ruimte betrokken geweest bij artistiek onderzoek en verbindt spraak/tekst en beweging door middel van projecten die zich bezighouden met verschillende maatschappelijke vraagstukken en uitgesloten groepen.

 

Hear me # 2 (werktitel) is een onderzoeksproject dat gericht is op het ontdekken van technieken die beweging en dans toegankelijk maken voor mensen met een visuele beperking. De vraag van het onderzoek is:

 

Wat voor podium en geluidsstructuur/ontwerp moeten we produceren om mensen met een visuele beperking een dansvoorstelling te kunnen laten ervaren?

 

Dit ontwerp zal worden gekoppeld aan een audiolandschap, het resultaat van interviews met mensen met een visuele beperking, en zal het lanceermiddel voor de productie van Hear me # 2 en de opening van het dansveld voor een totaal ander publiek.

 

Facebook

Vimeo

 

 

Vicky Angelidou