EN

NL

Aanmelding en selectie

 

Ben jij een circus-, dans- en/of theatermaker die aan de start of op een kantelpunt van jouw artistieke loopbaan staat én heb je een aantoonbare verbinding met Tilburg? En zie je het wel zitten om onderdeel te worden van onze groep makers?

 

TRAJECTEN EN RESIDENCIES

 

Tijdens een residentie bij Makershuis Tilburg ga je aan de slag met een duidelijk afgebakende vraag over jouw ontwikkeling als maker of een project binnen een kort tijdsbestek van 5 à 10 werkdagen. Makershuis Tilburg voorziet je van een honorarium, ruimte en eventueel een toonmoment. Check wie jou voorgingen en welke vragen zij stelden. Klik hier

 

Langlopende talentontwikkelingstrajecten duren 1 à 2 jaar. Binnen een traject ga je grotere vragen aan en ontwikkel je je tot maker met een helder profiel en toekomstvisie én weet je hoe je die in de praktijk moet brengen. Makershuis Tilburg biedt ruimte, werkbudget, een honorarium, presentatiemogelijkheden en begeleiding op zakelijk en artistiek gebied. Wil je weten wie onze makers zijn en hoe hun trajecten eruitzien? Klik hier

 

 

Meld je hier onder aan

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Submitting Form...

The server encountered an error.

Verzonden

Required

DURF JIJ HET MEE TE MAKEN?

EN DAN?

 

1. Als wij denken dat jouw ontwikkelvraag bij het Makershuis past, nodigen we je uit voor een gesprek. Dit gesprek kan op elk moment in het jaar plaatsvinden.

2. In dit gesprek met zakelijk coördinator; Sandra Smits brengen we een helder gedefinieerde onderzoeksvraag boven tafel.

3. Deze vraag wordt samen met een verslag van het gesprek en een door jou aangeleverde impressie van jouw werk en ambities voorgelegd aan vijf artistieke afgevaardigden van de partners; onze redactieraad. Deze redactieraad komt twee keer per jaar bij elkaar: in mei en in november.

4. Na deze bijeenkomst hoor je of er voor jou een plek is binnen Makershuis Tilburg als residentie- of trajectmaker.

5. Zo ja, dan nodigen we je uit voor een kennismaking met de hele redactieraad om gezamenlijk de juiste route te bepalen die jouw vraag kan beantwoorden.

Zo niet, dan ontvang je van ons een e-mail met een onderbouwing van onze keuze.

STICHTING MAKERSHUIS TILBURG

 

Willem II Straat 49

5038 BD Tilburg

info@makershuistilburg.nl

 

Bestuurders: Nicolle van Lith (voorzitter), Wim van Stam (penningmeester), Maurice Dujardin (secretaris), Sophie Lambo, Rob van Steen, Marc Eysink Smeets

 

Sandra Smits (zakelijk coördinator),

Adeline Willems (uitvoerend producent)

 

Makershuis Tilburg beschikt over een ANBI- status. Vind hier onze gegevens in het kader van transparantie en onze jaarrekening 2019 en ons jaarverslag 2019.

 

Volg Makershuis Tilburg

 

Blijf op de hoogte van alle nieuwe Makers, evenementen en andere bijzondere ondernemingen